Oldaltérkép
Kapcsolat
Árajánlat
+36 20 A R E N D E S
Cégtörténet
előző következő
Tippek optimalizálásról, email marketingről...
"Igazi csetes csemege..."
+ 36 20 A R E N D E S
(+36 20 273 6337)
RENDESWEB Fejlesztési és Tanácsadó Kft.
1173 Budapest, Határhalom u. 4.
Euro-Profil logoTörténelem

Az EURO-PROFIL cégcsoport 1988. decemberében alakult, egy magánvállalkozás jogutódjaként, amely már 1985. januárja óta jelentős szereplője volt a hazai másolástechnikai piacnak. A cégünk kezdettől fogva elkötelezte magát a japán SHARP cég és annak termékei mellett, s így 1989-ben a SHARP Hivatalos Magyarországi disztribútora lett.

Az irodatechnikai, másolástechnikai termékeken túlmenően profilunk kiegészült háztartási- és szórakoztató-elektronikai cikkekkel. A sétálómagnótól a hordozható rádió-magnókon, music-centereken keresztül a video-vetítőkig a SHARP teljes termékskáláját forgalmaztuk. A háztartási készülékek közül szép számban értékesítettünk mikrohullámú sütőket, nagy sikerrel vezettük be Magyarországon az óriás űrtartalmú, exkluzív hűtőszekrényeket is.

Termékeink forgalmazására országos szerviz- és viszonteladói, valamint bolthálózatot építettünk ki.
Az 1998-as év nagy változásokat hozott cégünk életében. Júniusban a SHARP céggel megszűnt az üzleti kapcsolatunk.


Az EURO-PROFIL cégcsoport ma

A cégcsoport tagjai színes tevékenységi körrel rendelkeznek: KONICA MINOLTA másológépeket, alkatrészeket, irodatechnikai kellékanyagokat, TEXAS INSTRUMENTS számológépeket, MAYTAG és AMANA márkanevű amerikai háztartáselektronikai gépeket importálnak, vagy forgalmaznak.

Az Euro-Profil Kft. a hazai irodatechnikai piac egyik vezetője, elsősorban Konica Minolta, illetve Konica fénymásológépek, nyomtatók, valamint RISO sokszorosítók kis- és nagykereskedelmére,  kellék- és alkatrészellátására, szervizelésére szakosodott vállalat. A RENDESWEB Kft. gyökerei 2008-ig nyúlnak vissza, amikor a vállalat úgy döntött, hogy a már sikeres, archiváló rendszerekkel, és egyéb irodai megoldásokkal foglalkozó Euro-Profil Rendszerház Kft. mellett kihasználva infrastruktúrája nyújtotta versenyelőnyét, az internetes megoldások piacán is megjelenik.