Oldaltérkép
Kapcsolat
Árajánlat
+36 20 A R E N D E S
Munkatársaink
előző következő
Tippek optimalizálásról, email marketingről...
"Igazi csetes csemege..."
+ 36 20 A R E N D E S
(+36 20 273 6337)
RENDESWEB Fejlesztési és Tanácsadó Kft.
1173 Budapest, Határhalom u. 4.

A RENDES munkatársai különböző helyekről dolgoznak: a központi adminisztrációt a Határhalom utcai központ munkatársai végzik, a közvetlenül hozzánk kötődő tevékenységek Angol utcai irodánkban zajlanak, illetve több külső munkatársunk van, akik különböző területeken erősítenek minket.

Az alábbi lista a RENDESWEB Kft vezető munkatársait mutatja be.

Ambrus Zoltán Gergely

Ambrus Zoltán Gergely

Fejlesztési vezető, ügyvezető

Az ELTE IK programtervező matematikus szakán sajátítottam el a programozás alapjait. Egyetemi éveim alatt számos programozási nyelvet ismertem meg, és kiváló tanáraim voltak. Már az iskolai évek alatt elkezdtem dolgozni, legfőképpen html, php, MySql és javascript nyelveket használok.

Immáron két három aranyos gyerek büszke édesapja vagyok, így otthon sem unatkozom :-)

Tóth Eszter

Tóth Eszter

Média munkatárs

Kiskorom óta érdekelnek azok a grafikai feladatok, amiket számítógépen lehet elkészíteni (legyen az plakát, szórólap, weboldal, stb.).
Középiskolás koromban jobban összeismerkedtem a képszerkesztő programokkal és a HTML alapjaival, majd gyakorlásként volt szerencsém több nagykanizsai megrendelőnek is honlapot készíteni. Közben cserkészcsapatomnak több grafikai anyagot is megalkottam (abszolválok jelenleg is) előszeretettel :)

Jelenleg informatikai rendszergazdának tanulok, lány őrsöt vezetek az 1301.sz. Négylevelű Fa Cserkészcsapatnál és feladatom többek között a RENDES-nél a HTML programozás, CSS és hírlevél szerkesztés.