Oldaltérkép
Kapcsolat
Árajánlat
+36 20 A R E N D E S
Partnereink ikon
Ügyfeleink
előző következő
"Még jó, hogy OzoneNetwork-nek csak 3 tetszett meg 4 buborékunkból:) http://t.co/y6n7eFOohe"
2014.01.24 13:04
tovább...
Tippek optimalizálásról, email marketingről...
"Igazi csetes csemege..."
+ 36 20 A R E N D E S
(+36 20 273 6337)
RENDESWEB Fejlesztési és Tanácsadó Kft.
1173 Budapest, Határhalom u. 4.
Online vállalkozások

Azok az ügyfeleink, akik elsősorban internetes marketing eszközökre és értékesítésre rendezkedtek be, effektív megoldásokat kínálunk a marketing, az értékesítés és a terméktámogatás területén. Ötlet- és eszköztárunkat annak érdekében mozgósítjuk, hogy a lehető leghatásosabb megoldásokkal lássuk el internetes jelenlétét.

Megoldásaink használata során erős támogatást nyújtunk a használatban tudva azt, hogy ha valami nem működik, az komoly pénzkiesést jelenthet.
Amennyiben Ön is online vállalkozással rendelkezik, vagy indítani szeretne, várjuk megkeresését!

Offline vállalkozások

Ügyfeleink, akik hatásos online támogatást szeretnének offline vállakozásaikhoz, nálunk megtalálják számításaikat. Az internetes marketingeszközökkel nyert értékes ügyfél megkeresések jó alapot szolgálnak munkájukhoz.

Amennyiben Önnek offline vállalkozása van, és hatásos online támogatásra, ötletekre van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk!

Nonprofit szervezetek

Nagyra értékeljük nonprofit ügyfeleinket, akik között vannak alapítványok, önkormányzatok, iskolák. Számunkra értékes a munka, amit végeznek ezért minden nonprofit ügyfelünk 20% kedvezményben részesül, hogy ezzel is támogatni tudjuk tevékenységeiket.

Amennyiben Ön nonprofit szervezet képviselője, kérjük keressen meg elérhetőségeinken.