Oldaltérkép
Kapcsolat
Árajánlat
+36 20 A R E N D E S
Hírek
előző következő
Tippek optimalizálásról, email marketingről...
"Igazi csetes csemege..."
+ 36 20 A R E N D E S
(+36 20 273 6337)
RENDESWEB Fejlesztési és Tanácsadó Kft.
1173 Budapest, Határhalom u. 4.
Mennek a kutyás oldalak
2010-06-30 15:33:28

Nézze meg az oldalt!A lassan éves múltra visszatekintő projektek pár hónapja végre elindultak, és ennek elkerülhetetlen következménye az lett, hogy az oldalak élesek, persze sok fejlesztésnek nézünk még elébe. A két oldallal Magyarország kutyás oldalainak talán legszebbjét sikerült megalkotnunk.

A kezdeti elvárások között egyértelműen kiemelkedett a designra vonatkozó egyedi igény, amely mellé nagyjából 30 db referencia oldal linkjét is megkaptuk. A cél egyértelműen a cartoon stílus volt, és az, hogy olyan arculatot hozzunk létre, mely hatékonyan éri el a kutyatulajdonosokat.

A projekt része a kozmetikai és egyéb szolgáltatásokat bemutató Svábhegyi Kutyaszalon weboldala, illetve a nemsokára webshopként is működő Kutyaruha.hu oldal.

A tervek szerint a marketing szerves része lesz a közösségi vonal illetve az email marketing, ami ennél a célcsoportnál várhatóan szép eredményeket fog hozni. A webshop mellett a jövőben az elképzelések alapján az oldalak többnyelvűvé tétele, illetve a szolgáltatásokra való online bejelentkezési rendszer is megvalósításra kerül majd.