Oldaltérkép
Kapcsolat
Árajánlat
+36 20 A R E N D E S
Hírek
előző következő
Tippek optimalizálásról, email marketingről...
"Igazi csetes csemege..."
+ 36 20 A R E N D E S
(+36 20 273 6337)
RENDESWEB Fejlesztési és Tanácsadó Kft.
1173 Budapest, Határhalom u. 4.
Egyedi ajándékozás - interjú Duló Anikóval
2011-03-28 16:40:19

A közelmúltban indítottuk el a konyvkeszites.hu weboldalt, mely igazán érdekes ajándékötlettel szolgálhat látogatói számára. Próbáltuk, és az egyedi könyv valóban felejthetetlen ajándék, így érdemes fejben tartani. A weboldalhoz Google Adwords kampány, és Email marketing rendszer is készült, közösségi integrálással.

Duló Anikót, az oldal tulajdonosát kérdeztük többek közt a könyvkészítésről.

[Rendes] Mióta foglalkozol könyvekkel?

[Duló Anikó] Középiskola és főiskola között könyvkötőnek tanultam, a főiskolán és korábbi munkahelyeimen pedig elsajátítottam, hogyan kell megtervezni a könyveket. Így a kettő ideálisan kiegészítette egymást.

[Rendes] Hogy jött az ötlet, hogy kis példányszámú könyveket készíts?

[Duló Anikó] Számítógépes grafikusként néhányszor megkerestek, hogy készítsek könyvet. Nagyon tetszett ez a feladat - végre valami, ami nem "csak" reklám. Később a családomnak meglepetésként készítettem fotókönyveket, egyedi könyveket. A párom javasolta, hogy szakosodjam erre.

[Rendes] Milyen felhasználásra rendelnek Tőled könyveket?

[Duló Anikó] Nagyon izgalmas ebben a munkában, hogy rengeteg féle könyvet rendelnek. A megrendelők néha a saját alkotásaikból, néha a megajándékozott alkotásaiból készíttetnek verseskötetet, regényt, mesekönyvet, albumot. Mások recepteket, levelezéseket, blogot szeretnének könyvben viszontlátni. A könyvek döntő többsége ajándékba készül.

[Rendes] Hogyan fogadják a megrendelők ill. az ajándékozottak munkád eredményét?

[Duló Anikó] Örömmel! Amikor megrendelik, általában el sem tudják képzelni, hogy mennyire valóságos, igazi KÖNYV lesz a végeredmény. A legemlékezetesebb könyvátadási élményem az volt, amikor egy nagyon kedves megrendelőnk ugrálni kezdett örömében. Olyan még nem akadt, akinek az arcán csalódást láttam volna, és nagyon igyekszünk, hogy ne is legyen.