Oldaltérkép
Kapcsolat
Árajánlat
+36 20 A R E N D E S
Blog
előző következő
Tippek optimalizálásról, email marketingről...
"Igazi csetes csemege..."
+ 36 20 A R E N D E S
(+36 20 273 6337)
RENDESWEB Fejlesztési és Tanácsadó Kft.
1173 Budapest, Határhalom u. 4.
Ideje belehúzni
2010-12-30 16:37:39

Talán Ön is észrevette, hogy egyre jobban meg kell küzdeni az eredményért a keresőoptimalizálásban. Milyen irányba érdemes elmozdulnunk?

  • Kifinomult módszerek
    A legalapvetőbb módszerek már annyira elterjedtek, hogy valószínűleg már nyugdíjas otthonokban is ismertek, így ezek alkalmazásától nem várhatunk csodát. Innentől viszont a legfontosabb megérteni azt, hogy mi, hogyan befolyásolja helyezésünket, amit teszteléssel tudunk a legbiztosabban megmondani. Az ötletek lehet kutatásunk eredménye, de sok mindent elleshetünk a nálunk jobban teljesítőktől.
  • A PageRank nem sokat ér, ha nem javít az eredményen
    Ha bevétele hirdetési kampányokon keresztül érkezik, valószínűleg nem sokat számít Önnek a PageRank, de amennyiben a jobb érték következtében nagyobb, jobb minőségű és jobb megtérülésű látogatások érkeznek oldalára, igencsak fontos Önnek ez az érték.
  • Célok meghatározása
    Érdemes alaposan átgondolni céljainkat: egy eltévesztett irány erősen csökkentheti erőfeszítései eredményességét. Mindig gondolkodjunk hátulról: a cél nem a látogatók számának növelése, hanem a konverzióké...

Ideje továbbmenni a megszokott gyakorlatoknál, és új módszerekkel próbálkozni, de ne feledkezzünk meg a tesztelésről sem!