Oldaltérkép
Kapcsolat
Árajánlat
+36 20 A R E N D E S
Blog
előző következő
Tippek optimalizálásról, email marketingről...
"Igazi csetes csemege..."
+ 36 20 A R E N D E S
(+36 20 273 6337)
RENDESWEB Fejlesztési és Tanácsadó Kft.
1173 Budapest, Határhalom u. 4.
Légy eredeti!
2009-12-21 13:11:18

A Nielsen augusztusi jelentéséből láthatjuk, hogy 2009. júniusában az Egyesült Államokban több, mint 10 milliárd internetes keresést indítottak. A keresések 66,1 %-át a Google keresőjével indították, ami 6,6 milliárd keresést jelent. Ez élő bizonyíték arra, hogy komoly figyelmet kell fordítanunk arra, hogy a Google organikus találataiban is jó helyen szerepeljünk. Mi a kulcsa ennek?

Négy top tippet adunk a frissítésre:
 

  • Válasszunk megfelelő oldalcímeket A title elem különösen fotos szereppel rendelkezik, amikor a keresőkről beszélünk, ezért figyeljünk oda rá. Legyen minden oldalcím egyedi, tükrözze az adott oldal tartalmát, és tartalmazza azokat a keresőszavakat, melyeket a leggyakrabban használnak a látogatók az adott témában.
     
  • Használjunk 'okos' URL-eket Az URL-ek, vagyis a webcímek, amiken keresztül elérjük weboldalunk tartalmát, ugyancsak számítanak, amikor keresőkről beszélünk. Mondják el miről szól az oldal, utaljanak a tartalomra - például egy webáruház esetében a kategóriák, vagy a termékek nevére.
     
  • Indítsunk blogot! A blog folyamatosan frissülő, új tartalmat jelent, amit nagyon szeretnek a keresők. Emellett - amennyiben hasznosnak találják - a látogatók hivatkozni fognak rá, ami szintén jót tesz a honlap ismertségének.
     
  • Nyissunk kifelé Erősítsünk PR oldalon - Írjunk cikkeket más médiákban, amik szintén oldalunkra hivatkoznak. Vegyünk részt blogok, fórumok társalgásaiban, ahol célcsoportunk megfordul.